Tilaa verkkokauppa

Tilaa verkkokauppa täysin valmiiksi asennettuna. Voit aloittaa kaupankäynnin välittömästi! Jatkossa olemme apunasi ja neuvomme mahdollisissa teknisissä kysymyksissä.

Voit valita verkkokauppa-alustan useista eri vaihtoehdoista.

NopCommerce verkkokaupat (Hinnat alk. 760eur)

NopCommerce verkkokaupat ovat varmatoimisia ja monipuolisia verkkokauppa-alustoja. NopCommerceen on saatavilla paljon ilmaisia ja maksullisia lisäosia.Ne on toteutettu uudella C# .Net core teknologialla. NopCommerce on open source alusta, joten itse alustassa ei ole mitään kuluja. Palvelimeksi suositellaan windows palvelinta.

Wordpress-woocommerce verkkokaupat (Hinnat alk. 790eur)

Wordpress-woocommerce verkkokaupat ovat todella yleisiä. Wordpressiin on saatavilla todella paljon erilaisia lisäosia. Wordpress on toteutettu PHP-teknologialla. Wordpress on ilmainen, joten itse alustassa ei ole mitään kuluja. Palvelimeksi käyvät linux ja windows palvelimet.

Shopify verkkokaupat (Hinnat alk. 790eur)

Shopify verkkokaupat ovat shopifyn ylläpitämiä verkkokauppoja. Voit itse hallita tuotteita ja lisäosia ym. Lisäosia on saatavilla ilmaisia ja maksullisia. Shopify kaupat on toteutettu PHP ja Liquid-teknologialla. Shopify on maksullinen, joten Shopify laskuttaa kaupan ylläpidosta kuukausittain (alk. 29usd/kk). Shopify huolehtii palvelimet puolestasi.

Valitse haluamasi verkkokauppa-alusta allaolevista vaihtoehdoista: